GEGER BERAS PLASTIK….

Wis ra sah bingung perkoro beras plastik…
Padahal wis suwe awake dewe mangan ikan GABUS yo biasa2 wae …. mangan TONG SENG…yo ga opo2 …..mangan nasi KUCING, mangan BALOK…yo gak popo ….. Wong Purwokerto malah mangan ndog GLUDUG…wong Semarang mangan GANJEL RIEL….
Wong Palembang kae mangan KAPAL SELEM
Wong Suroboyo/Jatim luwih gendeng maneh, SETAN dipangan, rawon setan.
Wong Padang mangan GULAI PAKU.

piye njajal ?
Wis wis ra sah bingung lan ra sah nggumun…😝😘😜👏

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s